25 de febrero de 2020 25/2/20

La falla Sants Patrons presenta la seua primera setmana cultural

  • Del 18 al 21 de novembre, el casal de la comissió (C/Sants Patrons, 46) acull esta iniciativa

Monument, indumentària i pentinat són els tres eixos fonamentals de la Setmana Cultural que desenvolupa per primera vegada la falla Sants Patrons de Torrent. Del 18 al 21 de novembre els torrentins podran gaudir d’unes xerrades i col·loquis basats en la tradició i el seu estudi.

L’expert Javier Tejero (director de la revista El Turista Fallero”) moderarà una taula redona amb els artistes fallers: Pedro Santaeulalia y Javier Igualada. Esta activitat tindrà lloc el 18 de novembre, a les 20.30 h.

Per la seua part, el dimecres 20 de novembre, tindrà lloc una xarrada dedicada al món de la indumentària valenciana, amb l’obertura de l’exposició “El vestit”, i a les 20.30, la xarrada moderada per Pepe Herrero, amb els convidats Raul Mora (de teixits Català) i José Polit (“En hilos de seda”).

Per últim, el dijous, 21 de novembre, es tanca la setmana amb un cicle dedicat al pentinat de valenciana. A les 20.30 tindrà lloc una xarrada i demostració de Carles Ruiz, especialista en el tema.

Després de tots els actes hi haurà sopar faixat per als assistents que vullguen quedar-se. D’esta manera, la comissió Sants Patrons se suma a l’activitat cultural de les falles de Torrent amb la difusió de temes relacionats amb les tradicions valencianes.

Subir