21 de febrero de 2020 21/2/20

La falla Sant Valerià presenta els seus projectes de 2014 en l’Hort de Trenor

  • El diumenge, 10 de novembre, a les 11 del matí es presenten les falles al jardí de l’Hort de Trenor en un matinal amb visita històrica al parc i taller de manualitats per als més menuts

La falla Sant Valerià torna a fer una presentació original dels seus projectes de 2014. Els monuments de les pròximes falles seran desvelats en un acte amb molta carrega mediambiental i d’història local.

Els jardins de l’Hort de Trenor seran l’escenari per a presentar-los, ja que el monument infantil girarà al voltant de la història i dels recursos que oferix el parc als xiquets de Torrent, amb una forta càrrega didàctica i mediambiental. L’artista faller de Sueca, Joan Martí, és l’encarregat per segon any consecutiu de realitzar este projecte, després que l’any passat aconseguira el primer premi de secció primera de Torrent.

Per la seua banda la falla major corre a càrrec de l’artista faller local, Oscar Garcia, qui per quart any consecutiu planta en la demarcació de Sant Valerià amb un projecte ple de sàtira. El Turisme en la ciutat de Torrent serà l’eix central d’un moment que milita en secció primera i aposta per l’enginy i gràcia, junt amb una gran càrrega de crítica local, per intentar revalidar el primer premi d’esta modalitat.

Després de la presentació dels esbossos i de l’explicació per part dels artistes, els assistents gaudiran d’una visita amena pel parc i els més menuts podran participar d’un taller de manualitats per fer mussols, amb materials reciclats.

Recordem que novembre és el mes del Medi Ambient a Torrent i per això des de la delegació de Medi Ambient es fan múltiples activitats per fomentar el patrimoni mediambiental local i difondre la seua conservació.

Subir