elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

“Estudis d’art” s’inaugura demà a l’EMAT de Torrent

  • Les obres de Vicent Ortí, escultor torrentí, incloses en l’exposició

Demà, dia 13 d’abril, a les 20:00h s’inaugura l’exposició “Estudis d’art” a l ‘Espai Metropolità d’Art de Torrent.

Esta exposició és una mostra de les 63 obres més representatives d’un total de 45 creadors i creadores valencianes com són Carmen Calvo, Manuel Boix, Genovés, Miquel Navarro, Francisco Sebastián Nicolau, Xisco Mensua, Nassio Bayarri, Francisca Mompó i Andreu Alfaro, entre d’altres.

Junt a les obres d’estos creadors valencians podrem trobar el treball gràfic i el reportatge escrit, que durant cinc anys han desenvolupat els comissaris d’esta exposició, el fotògraf Jesús Císcar i Martí Domínguez, que ens mostraran el treball dels creadors al seu estudi i seran els encarregats d’inaugurar l’exposició.

Esta exposició, com a proposta de l’àrea de cultura, inclou a l’artista torrentí Vicent Ortí entre els creadors que van marcar l’Edat daurada de l’art valencià contemporani. Vicent Ortí és Doctor en Belles Arts i professor d’escultura en la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. El seu treball destaca perquè és un escultor molt compromès amb el ferro, la fusta i, sobretot, la pedra, ja que és un dels únics escultors actuals que encara talla la pedra amb les seues pròpies mans. Les seues obres podran ser visitades a esta exposició.

L’horari de visites és pel matí, dissabtes i diumenges, de 10:00h a 13:30h; i les vesprades de dimarts a dissabtes, de 17:00h a 20:30h a la Sala d’exposicions de l’EMAT.

Subir