elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Arranquen les #FallesdeTorrent2016

Arranquen les #FallesdeTorrent2016
  • La Crida i la Cavalcada del Ninot han sigut l’inici de les festes falleres a la capital de l’Horta Sud

MÁS FOTOS
Arranquen les #FallesdeTorrent2016 - (foto 2)
Arranquen les #FallesdeTorrent2016 - (foto 3)
Arranquen les #FallesdeTorrent2016 - (foto 4)
Arranquen les #FallesdeTorrent2016 - (foto 5)
Arranquen les #FallesdeTorrent2016 - (foto 6)
Arranquen les #FallesdeTorrent2016 - (foto 7)
Arranquen les #FallesdeTorrent2016 - (foto 8)

Torrent ha començat les falles del 2016 en un cap de setmana amb múltiples actes. Més de mil fallers es van congregar dissabte als peus de la Torre per a donar la benvinguda a les festes falleres del municipi. Les falleres majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó, acompanyades per les corts d’honor, l’alcalde, Jesús Ros i el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, juntament amb membres de la corporació municipal van recórrer els carrers del nucli antic de la ciutat fins a arribar a la Torre on els esperaven familiars, amics, veïns i curiosos per a donar la benvinguda a la gran festa fallera. Un espectacle audiovisual previ fou l’inici d’un acte ple de sentiment i emoció i amb el habitual crit “Ja estem en Falles” la fallera major, Noelia Peinado va iniciar esta festa que fins al pròxim 19 de març, viurà les setmanes més intenses a la capital de l’Horta Sud.

Més de 2.300 xiquets i xiquetes van omplir ahir diumenge els carrers de la ciutat amb la Cavalcada del Ninot Infantil. La comissió Lope de Rueda va aconseguir el primer premi amb el lema ‘Les emocions’ on els xiquets de la falla representaven la tristesa, la por, la ràbia, la calma i l’alegria. La falla Ramón y Cajal amb el lema ‘Belles Arts’ i la falla Sant Valerià potenciant les tradicions de Torrent, concretament la de Sant Blai van obtindre el segon i tercer premi respectivament en la critica. Un matí ple de màgia on els infantils de les 29 comissions de Torrent ompliren la ciutat de música, alegria i color.

Premis

Enguany els premiats han sigut:

1. Lope de Rueda
2. Ramón y Cajal
3. Sant Valerià
4. Àngel de l’Alcàsser
5. Sant Roc
6. Pare Méndez
7. Carrer Benemèrita
8. Cotxera

Concurs d’Instagram #FallesdeTorrent2016

Des de l’Àrea de Transparència, Activitat Lúdiques i Tradicionals s’ha posat en marxa el concurs de fotografia amb el mòbil per a les festes falleres. El concurs té validesa per a totes les fotografies fetes des dels dies 27 de febrer fins al 20 de març de 2016 (els dos inclusivament). El termini per a pujar-les a Instagram amb el hashtag #fallesdetorrent2016, correctament, serà fins a les 24 hores del 22 de març.

La fotografia que es vulga presentar al concurs ha de ser etiquetada en la descripció amb el hashtag #fallesdetorrent2016 i compartir-la en Instagram, seguint el perfil de l’Ajuntament de Torrent en Instagram @ayto_torrent per a facilitar l’accés a les fotografies i al compte dels membres del jurat que es determinen. Les fotos que no hagen sigut etiquetades per l’autor amb eixe hashtag no poden participar en el concurs. Cada persona participant pot presentar-hi un màxim de quatre fotografies, dins de les dates establides en el concurs i sempre que complisquen la temàtica.

 

Subir