24 de febrero de 2021 24/2/21

Les activitats mediambientals i la Fira de Comerç marquen la programació del cap de setmana a Torrent

  • Diumenge a l’Auditori es celebrarà l’Exaltació de Gema Guillamón com a musa de la Música

Les activitats del cap de setmana comencen amb la Fira del Comerç en el centre comercial Las Américas. Durant dos dies s'hi exposaran més de 40 expositors que tindran animació infantil, activitats lúdiques, i exhibicions de ball. L’horari serà dissabte des de les 11.00 hores fins a les 21.00 hores i el diumenge des de les 11.00 hores fins les 20.00 hores.

L' activitat mediambiental es centra, com de costum en el Centre Ambiental el Vedat. Com cada dissabte podrem assistir al Mercat d’Agricultura Ecològica i Local que organitzen. I els més xicotets podran gaudir de tallers i jocs on podran aprendre més coses sobre el fascinant món dels minerals. El diumenge en l'Hort de Trénor, amb un taller nomenat El fartet i mitjançant jocs, es durà a terme una activitat que ens ensenyarà a no alterar l'ecosistema.

Diumenge a les 12.00 hores, en l’Auditori tindrà lloc l'Exaltació de la musa de la Música, Gema Guillamón Cervera, i les seues dames, organitzada per la Banda Simfònica de la Unió Musical de Torrent. A més l’Auditori obrirà les portes dissabte a les 20.00 hores a l'humor, que arribarà de la mà del monòleg anomenat Xavi Castillo News

I dissabte, Torrent celebrarà el Dia Europeu de la Informació Juvenil, i per eixe motiu, el CIJ Torrent eixirà a peu de carrer, per a oferir els seus serveis d'informació general i difusió de activitats. A més, hi ha la possibilitat de tramitar inscripcions en activitats, l'emissió del Carnet Jove o el registre en el Sistema de Garantia Juvenil. Estaran dissabte i diumenge en l'avinguda al Vedat, davant de l'edifici Metro, d'11.30 hores a 14.00 hores i de 17.30 hores a 20.00 hores.

Subir