Sábado 21 de Julio de 2018

Moraira acull aquest cap de setmana la XVII Trobada Fòrum Vives del Voluntariat Lingüístic Universitari

Versión Clásica
Edición Teulada
Sociedad -  teulada
10/11/2017 | elperiodic.com  

Moraira acull aquest cap de setmana la XVII Trobada Fòrum Vives del Voluntariat Lingüístic Universitari

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La localitat de Moraira serà seu del 10 al  13 de novembre de la XVII Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari, que comptarà amb la participació de més de 70 voluntaris lingüístics provinents de diferents universitats del nostre territori. Organitzada pel Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i la Xarxa Vives d’Universitats (XVU), es tracta d’una iniciativa desenvolupada en el marc de les activitats «Fòrum Vives». Sota el lema “Comunicació, activisme i drets lingüístics”, la trobada abordarà els reptes que el món de la comunicació ofereix a l’àmbit de l’activisme i els drets lingüístics, a través d’un programa que inclou xarrades, conferències i tallers diversos, a més d’activitats lúdiques. 

La trobada arranca avui divendres 10 de novembre a l’Espai “La Senieta” de Moraira, amb l’acte de benvinguda i la conferència inaugural d’Empar Marco, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Vuit tallers, sessions i dinàmiques de grup, així com visites a Moraira, Teulada, Benissa i el Parc Natural del Penyal d’Ifach completen la programació d’aquesta fita interuniversitària, on també hi haurà temps per gaudir d’animacions de folk valencià i balls tradicionals, en concret la nit del dissabte. L’acte de cloenda tindrà lloc dilluns 13 a les 13:30, amb les intervencions de Ferran Isabel (director del Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant), Nathalie Torres (subdirectora general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana) i Abel Cardona (alcalde de Benissa).

Aquestes trobades, en el marc «Fòrum Vives», tenen per objectiu dinamitzar els contactes entre el voluntariat lingüístic de totes les universitats de la Xarxa Vives i permeten donar a conèixer als seus participants els diferents territoris i les diferents realitats sociolingüístiques, fomentant d’aquesta manera la creació d’un espai de debat dins i fora de l’àmbit universitari. Fòrum Vives és un espai d’intercanvi i reflexió que promou la XVU, i que es tradueix en múltiples jornades, debats, seminaris, tallers o congressos distribuïts arreu del territori.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
20/07/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
El clavo candente de S. Gregori
16/07/2018 - Columna de Michel
¡Ya tenemos campeón: Francia!
14/07/2018 - Reflexionando, que no es poco
Opiniones sobre el complejo proceso jurídico
15/07/2018 - Editorial
Por un turismo de calidad
13/07/2018 - Camins de l´Alcora
El club de los poetas muertos
13/07/2018 - Desde el Templat
Sant Gregori y las garantías financieras
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Teulada
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil