3 de marzo de 2021 3/3/21

Xerrada-Taller el dimecres 25 del II Cicle d'Economia i Territori

Xerrada-Taller el dimecres 25 del II Cicle d'Economia i Territori - (foto 1)

    L'Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Foment organitza la quarta sessió del "II Cicle d'Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna", per al pròxim dimecres, dia 25 de febrer. L'acte consistirà en una xerrada-taller sobre "La importància de la protecció de dades a l'empresa", impartida per la consultora de Covaltic Imma Martí.

    El taller es desenvoluparà en les aules del Braç Treballador amb participació lliure, i la presentació serà a càrrec del regidor de Foment i Promoció Econòmica, Josep Llácer, i Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.

    Imma Martí, de la Consultora Covaltic, és la responsable del Departament Jurídic d'aquesta empresa de la Safor dedicada a tots els aspectes de la protecció de dades, tant a nivell empresarial, com de grups veïnals o particulars. Es llicenciada en dret per la Universitat de Valencia i màster en Sistemes i Serveis de la Societat de la Informació, especialitat en Dret i Tecnologies de la Informació i la Comunicació, així com membre de l’Associació Professional Espanyola de la Privacitat (APEP).

    El II Cicle d'Economia i Territori està organitzat per la regidoria de Foment conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), Euram de la Safor, Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga, l'Injuve i la FVMP.

    Subir