elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Tavernes participarà enguany en la "Fira B-Travel 2015"

    El regidor de Turisme, Josep Llácer, de Compromís, ha confirmat la presència vallera i ha dit que "ens presentem dins de la marca Mancomunitat de la Valldigna amb l'objectiu de seguir potenciant els valors turístics de la comarca i de Tavernes, sobre tot en les vessants de natura, cultura, gastronomia i platja. No podem deixar de costat que el públic català representa el 40% del turisme español i que vora un 60% dels visitants decideixen la destinació de vacances en la fira".

    La "Fira B-Travel 2015" es muntarà en el recinte de Montjuïc i tindrà lloc entre els dies 17 i 19 d'abril des de les 10 del matí a les 8 de la vesprada de manera ininterrompuda dirigida tant al sector professional com al públic en general. Els sectors representats són les agències de viatge i majoristes, companyies de transport, el turisme cultural, nàutica, càmping i caravaning, gastronomía, creuers, turisme esportius, entre molts altres.

    La Mancomunitat de la Valldigna Tavernes exposarà a l'estand valencià al costat de les localitat d'Algemesí, Aiora, Cullera, el Puig de Santa Maria i Gandia i amb el recolzament del Patronat Provincial de Turismo "València Terra i Mar".

    Subir