27 de enero de 2021 27/1/21

Tavernes millora l'accessibilitat dels passos de vianants de l'entrada de la ciutat

Tavernes millora l'accessibilitat dels passos de vianants de l'entrada de la ciutat - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Tavernes millora l'accessibilitat dels passos de vianants de l'entrada de la ciutat - (foto 2)

  La millora de l'accessibilitat dels passos de vianants ubicats en el tram d'entrada de l'Avinguda de Germanies (nom de la comarcal CV-50 al pas per Tavernes) potencia els objectius del Pla d’Accessibilitat Integral Municipal i que, entre altres, la comarcal CV-50 com a eix important de les activitats diàries de la ciutat,  especialment en el tram final de l’avinguda de les Germanies, la rotonda d’entrada, i el carrer de la Barca, a l’est del nucli urbà, recentment asfaltat.

  L'alcalde Jordi Juan ha manifestat que "el projecte pretén millorar la zona, fer-la més accessible, tenint en compte que forma part d'un  itinerari principal per als ciutadans en ser pas d'accés a l’IES Jaume II el Just, a les zones esportives del sud del nucli urbà i trànsit de l’itinerari saludable establit per l’Ajuntament".

  Jordi Joan ha recordat que la voluntat del govern municipal de Compromís "és fer accessibles els itineraris que uneixen edificis i instal·lacions públics amb les zones i espais públiques, uns llocs on es desenvolupen moltes activitats de la vida diària de municipi". Eixe objectiu, segons reconeixia l'alcalde, va ser determinant per a incloure les obres de millora d’accessibilitats dins del PAP de la Diputació.

  La millora de passos de vianants contempla eliminar obstacles,  augmentar la qualitat de la pavimentació de la vorera i de les illes intermèdies i crear guals adaptats a la nova normativa tècnica. Temps arrere i dins del projecte general es va reasfaltar i millorar el tram final del carrer la Barca i la il·luminació de la zona.

  Subir