elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Tavernes firma per primera vegada un conveni amb comerciants i venedors del mercat

Tavernes firma per primera vegada un conveni amb comerciants i venedors del mercat

    L'Alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que estava acompanyat del regidor responsable de Foment Local, Josep Llácer, ambdós de Compromís, han firmat el conveni de col•laboració municipal amb l'Associació de Comerciants i amb l'Associació de Venedors del Mercat. És la primera vegada que l'Ajuntament firma un conveni amb aquestes entitats locals que contempla per enguany unes ajudes econòmiques de 1.300 euros i 990 euros respectivament dedicades a potenciar el comerç local.

    L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Foment Local, pretén potenciar la col•laboració amb les dues entitats amb l'objectiu de planificar i desenvolupar directrius d'actuació estratègiques i posar en marxa programes que impulsen l'activitat econòmica, comercial i del Mercat Municipal a Tavernes. La col•laboració es plasmarà en una ajuda econòmica per a la dotació i creació, entre altres, de campanyes de sensibilització als veïns de la conveniència d' les compres en els comerços i botigues de la ciutat.

    L'Ajuntament, l'Associació de Comerciant i l'Associació de Venedors del Mercat elaboraran conjuntament les directrius estratègiques i els programes per a incentivar el comerç en el municipi, que arreplegarà el regidor de Foment Local i procedirà a analitzar i acceptar el pla. El regidor Josep Llácer en aquest primer any s'ha compromés a prestar la màxima ajuda en les campanyes que es puguen desenvolupar amb motiu de les pròximes festes nadalenques i de Reis.

    L'Ajuntament ha pres el compromís de crear un canal de comunicació permanent amb les dues associacions per tal d'informar de les activitats que es duguen a cap. Les associacions es comprometen a realitzar la producció documental en valencià, per a la qual cosa l'Ajuntament els donarà suport tècnic a través del Gabinet de Normalització Lingüística.

    Subir