elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El nou reté de la Policia Local de Tavernes està operatiu des del dia d'avui

El nou reté de la Policia Local de Tavernes està operatiu des del dia d'avui
  MÁS FOTOS
  El nou reté de la Policia Local de Tavernes està operatiu des del dia d'avui - (foto 2)
  El nou reté de la Policia Local de Tavernes està operatiu des del dia d'avui - (foto 3)

  L'Ajuntament de Tavernes va rebre fa uns dies de manera oficial les obres de remodelació dutes a cap en l'edifici per albergar el retén amb les millors condicions i serveis. Tavernes aconsegueix així, per primera vegada en la seu història, disposar d'un edifici específic i únic per al cos amb els serveis i equipament que cal a una Policia Local del segle XXI.

  El dimecres van començar les tasques de trasllat que comprendrà dues fases. Actualment ja s'ha completat la primera, el trasllat de les dependències de direcció i administració policial, amb els arxius, material d’oficina, mobles, ordinadors i altres materials a les noves dependències policials de l’Avinguda la Valldigna. Aquesta tasca era necessària per posar en marxa la xarxa informàtica, les càmeres de videovigilància i telèfons.

  El trasllat va tindre lloc el mateix dimecres perquè el nou servei entre en funcionament avui dijous. Els ciutadans que hagen de realitzar algun dels tràmit administratius policials que s'oferien a la tercera planta de l'Ajuntament han d'acudir a les noves instal·lacions en horari de 8 a 14 hores del matí. Per a qualsevol altre assumpte, o fora de l'horari marcat, cal acudir fins nova disposició a la planta baixa de l’Ajuntament, on continuarà prestant servei la Policia Local fins completar el trasllat total. Els telèfons policials són els mateixos, tant en les noves instal·lacions policials com a l’Ajuntament.

  El nou reté disposa de l'entrada per l'Avinguda de la Valldigna (comarcal Tavernes-LLíria) i l'Ajuntament habilitarà en breu zones d’estacionament front a la Central de Policia Local i també al carrer Farola perquè els ciutadans puguen estacionar el seu vehicle mentre realitzen els tràmits o consultes pertinents dins de les instal·lacions.

  El grup operatiu de la Policia Local romandrà a les dependències de l’Ajuntament les 24 hores del dia. La segona fase del trasllat tindrà lloc una vegada consolidades les tasques i llocs de treball dels efectius policials de la direcció i oficines i ja acabats els tràmits d’equipament complet, com la línia del 112 i l'antena de telecomunicacions entre altres.

  L'Ajuntament no ha previst una dada exacta per factors que depenen d’altres organismes, però informa que els tràmits estan molt avançats, amb la qual cosa la segona fase i el finalitzar el trasllat complet del col·lectiu no va a perllongar-se massa en el temps.

  L'Ajuntament remarca que la Policia Local mai ha tingut instal·lacions i edifici propi, i un trasllat de tots els mitjans humans i materials, amb l’adequació de totes les instal·lacions a les funcions i tasques policials, suposa un treball complex i no es fa en un dia.

  Subir