elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La regidoria d'Esports organitza per al dia 6 la "XIV Cursa de la Dona"

    Un any mes la regidoria d’Esports organitza aquesta cursa popular per tal de commemorar el dia de la Dona Treballadora. Les inscripcions s'efectuaran a la Plaça Major, lloc on es trobarà l'eixida i la meta, a partir de les 19 hores de la vesprada per efectuar l'eixida a les 19:30 hores, després del preceptiu i tradicional escalfament col·lectiu que faran les participants dirigides pels monitors de la regidoria a ritme musical.

    Josep Llàcer, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, ha remarcat que “la cursa cada any té una major acollida i és la forma que tenen cadascuna de les participants de donar suport amb el seu esforç físic a eixe camí que ens acosta a la igualtat entre hòmens i dones. És una manera molt sana i esportiva de reivindicar els drets fonamentals de les dones treballadores, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes".

    Cal indicar que aquesta cursa, que no té cap caràcter competitiu, cada any compta amb una major participació i l'any passat van ser 346 dones les que hi participaren. La cursa al llarg dels anys s'ha convertit en un acte alegres i esportius, on prima la germanor entre les dones de totes les edats, unides per reivindicar un paper igualitari en la societat en el Dia de la Dona.

    Subir