elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La regidoria d'Esports continua promovent un estil de vida saludable

La regidoria d'Esports continua promovent un estil de vida saludable
  MÁS FOTOS
  La regidoria d'Esports continua promovent un estil de vida saludable - (foto 2)

  La regidoria d'Esports que dirigeix Josep Llácer, de Compromis, ha instal.lat un nou panell informatiu de "Rutes saludables" en el Parc dels Vents aprofitant l'estructura d'un antic panell informatiu d'altra temàtica danyat pel temps i per un acte vandàlic. Els operaris municipals han aprofitat la base de l'anterior, que ha estat reforçada i millorada en l'ancoratge per al nou panell.

  La regidoria d'Esports amb aquesta acció continua la instal.lació de panells informatiu de les 5 rutes saludables establides dins del casc urbà i la platja. L'objectiu, segons Josep LLácer, és "promoure un estil de vida saludable entre els veïns i veïnes i facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària i evitar el sedentarisme".

  Les "Rutes Saludables" establides actualment són vuit i d'elles cinc s’hi realitzen dins del casc urbà de Tavernes i altres tres a la platja. En el cas del casc urbà, "hi ha la “possibilitat de seguir uns recorreguts que va des dels 1.600 m fins als 8.300 en zones urbanes i semiurbanes pràcticament sense cap dificultat per als caminants, als quals nomes els caldrà unes bones sabatilles i roba lleugera”.

  Les rutes de Tavernes ciutat estan indicades amb color verd , groc , blau , magenta i roig i els recorreguts van dels 4,4 Km, cas de la del Clot de la Font, als 8,3 Km de la ruta del Mirador. A la platja hi ha 3 rutes, amb recorregut i distància diverses per la platja, de 6 km cadascuna i una al voltant de la torre de Guaita sobre 1,6 km.

  Els panells informatius de Tavernes i la platja donen rutines i pautes a tots els veïns, sense distinció d’edats i nivell esportiu, per tal d’aconseguir hàbits esportius i millorar la condició física.

  Subir