elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La regidoria de Contractació millora el servei d'aparcament municipal

La regidoria de Contractació millora el servei d'aparcament municipal
  MÁS FOTOS
  La regidoria de Contractació millora el servei d'aparcament municipal - (foto 2)

  La regidora de contractació, Llum Sansaloni, de Compromís ha confirmat la posada en funcionament del nou sistema de gestió de l'aparcament del Passeig Valencià després d'una inversió municipal que ha suposat la despesa de 46.101 euros.

  Sansaloni ha confirmat que l'adjudicatària del concurs de millora, Burguet Sistemas SL, és una de les millors especialistes valencianes en sistemes de control i ha estat la instal•ladora dels nou sistema de gestió que permet i facilita les entrades i eixides a l'aparcament i que està en funcionament des de fa uns dies.

  "L'Ajuntament ha canviat els sistemes de gestió de cobraments, els de control d’accés de vehicles, vigilància i servei de control remot, amb la qual cosa s'ha millorat l'ús de l'aparcament tant pels propietaris com dels ciutadans en general" ha remarcat la regidora. També ha confirmat que "l'equip instal•lat permetrà en uns pocs dies que els usuaris puguen pagar amb targeta de crèdit".

  Abonament especial per a falles

  Per tal de potenciar l'ús de l'aparcament així com per facilitar els ciutadans el poder deixar els cotxes durant les festes falleres, l'Ajuntament de Tavernes ha engegat la campanya "Estes falles gasta el parquing" mitjançant la qual s'informa que, durant els dies 17 al 20 de març, els veïns podem aconseguir un abonament especial a preu reduït de 3 euros al dia. Aquest abonament es pot obtindre en les oficines de l'aparcament de 8 a 14 hores.

  Subir