28 de noviembre de 2020 28/11/20

Es posa en marxa "La Dipu et beca"

Es posa en marxa "La Dipu et beca" - (foto 1)
  • L’alcalde Jordi Juan i el regidor de Foment, Josep Llacer, es reuneixen amb els tutors i els 28 estudiants universitaris de pràctiques formatives de l’Ajuntament de Tavernes

El pròxim dimarts, 1 de juliol, començaran les pràctiques formatives en l’Ajuntament de Tavernes un total de 28 estudiants universitaris. Per tal d’explicar als practicants el funcionament i les tasques que efectuaran en estes pràctiques, l’alcalde de la localitat, Jordi Juan, i el regidor de Foment, Josep LLácer, de Compromís, es van reunir ahir en el saló de plenaris amb els estudiants i els tutors.

Les pràctiques s’emmarquen dins del programa “La Dipu et beca” en el qual participa el nostre Ajuntament, són retribuïdes i es desenvoluparan en els mesos de juliol i agost, i s’emmarquen dins el qual participa el nostre municipi.

Els estudiants reben una beca de 500 euros al mes, un total de 1000 euros per la totalitat de les pràctiques, procedents dels fons que aporta la Diputació de Valencia i l’Ajuntament. El programa a la nostra ciutat es financia amb 22.400 euros aportats per la Diputació mentre l’Ajuntament de Tavernes aporta 5.600 euros als quals se sumen uns altres 1.944 euros en concepte de retencions corresponents a les cotitzacions de la Seguretat Total, cosa que suma en total 7.544 euros. Tots els estudiants estan cobert per assegurances.

El programa està dirigit a joves majors de 18 anys, de nacionalitat espanyola, i que cursen algun dels ensenyaments oficials de cicles formatius de formació professional o ensenyaments universitaris oficials de grau, diplomatura o llicenciatura o màster oficial impartit per les universitats.

Aquestes 28 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: Medi ambient, 2; Activitats físiques i esportives, 2; Secretariat i finances, 5; Assessoria jurídica, 1; Documentació, 2; Turisme, 4; Sanitat, 5; Educació, 2; Informàtica, 2; Psicologia i Treball, 1; Filologia Anglesa, 1 i Periodisme, 1.

Subir