elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Policia Local de Tavernes intervé en un accident al Passeig Colon

La Policia Local de Tavernes intervé en un accident al Passeig Colon

    El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís, ha informat que la Policia Local de Tavernes va haver d'actuar en un accident per col·lisió al Passeig Colon el passat dissabte. Un vehicle que circulava per la via va xocar contra uns altres quatre estacionats produint quantiosos danys materials, encara que afortunadament sense cap ferit.

    Segons la informació, els agents de la Policia Local li van practicar la prova d'alcoholèmia al conductor, veí de Tavernes, i va instruir el corresponent atestat per accident sense ferits però amb conducció sota l’efecte del alcohol i causant danys a vehicles estacionats, amb el que seria un possible delicte contra la seguretat pública.

    Evarist Sansaloni  ha informat també  el mateix dia a últimes hores de la vesprada, i en els controls preventius d'alcoholèmia que efectuen els agents els caps de setmana, se li va realitzar la prova al conductor d'una furgoneta Renault Kangoo, veí de Carlet, amb el resultat d'una taxa elevada, 1,11 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat, instruint les diligències al jutjat per possible delicte contra la seguretat del trànsit.

    El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, davant aquests fets, ha volgut fer una crida als ciutadans i ha demanat "prudència en la conducció i sobre tot, l'abstenció de posar-se al volant d'un vehicle si ha ingerit begudes alcohòliques. Una conducció sota els efectes de l'alcohol es un perill, tant per ell mateix com per a la seguretat de la resta de conductors i ciutadans, a més de representar una conducta delictiva que està castigada per la llei".

    Subir