elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Policia Local recupera un vehicle robat utilitzat en un atracament a Xeraco

La Policia Local recupera un vehicle robat utilitzat en un atracament a Xeraco
  MÁS FOTOS
  La Policia Local recupera un vehicle robat utilitzat en un atracament a Xeraco - (foto 2)
  La Policia Local recupera un vehicle robat utilitzat en un atracament a Xeraco - (foto 3)

  El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha informat de l'actuació policial efectuada este matí, amb persecució dins del casc urbà de la ciutat, i que ha permés la recuperació d'un vehicle robat, Ranault Megane de color blau, usat en un atracament amb intimidació i arma blanca en una gasolinera de Xeraco. A pesar que el conductor, s'ha donat a la fuga, està plenament identificat i s'ha donat tota la informació dels fets a la Guardia Civil que, a petició pròpia i segons les normes de competències,  s'ha fet càrrec del cas.

  La regidoria de Seguretat Ciutadana informa que este matí les patrulles locals han rebut comunicació de l'atracament de la gasolinera de Xeraco i que han localitzat el vehicle de la descripció en la gasolinera del terme municipal ubicada a la N-322 en sentit Favara, observant que estava ocupat per un conductor que coincideix amb la descripció facilitada pel comunicat.

  El presumpte autor de l'atracament, en vore la presència policial, s'ha donat a la fuga amb el vehicle a gran velocitat, realitzant una conducció temerària per la N-332, i fent cas omís a les indicacions de detenció dels policies, que han seguit el vehicle en qüestió amb els dispositius lluminosos i acústics.

  La persecució s'ha prosseguit pel Camí del Polígon del Portitxol, on ha intentat envestir un altre vehicle de la policia local que per a interceptar-lo, evitant l’accident amb una maniobra evasiva.

  Els vehicles policials han seguit el fugitiu pel Camí la Dula, i ja dins de Tavernes pels carrers Mestre Serrano, Gómez ferrer i, per evitar la detenció, ha entrat al camí forestal del mur de defensa. En el trajecte moltes persones han esquivat el turisme per no ser atropellats. 

  El vehicle del fugitiu s'ha detés després de rebentar la roda davantera  dreta, i el conductor ha continuat la fugida per dins de la ciutat a peu, que sembla conéixer a la perfecció. Dins del vehicle, amb el pont fet, s’observa un  matxet de grans dimensions clavat al seient del copilot, de forma que permetia una accés ràpid a ell per part del conductor.

  El regidor Evarist Sansaloni ha confirmat que la proximitat amb el conductor, a banda de les actuacions  de la Policia Local practicades,  han identificat plenament a esta persona. El vehicle Renault Megane constava com a furtat, i es va procedir a la seua custòdia per a evitar la desaparició de proves del seu interior. 

  La Guardia Civil s'ha personat al lloc i se li ha cedit la continuació de l’actuació a petició del propi cos de Seguretat i tal com assenyalen les normes de competència. Els agents els han informat de tota la persecució, i la possible identitat i vivenda del possible autor dels fets. Cap la possibilitat que l'individu estiguera implicat en robatoris semblants en varies poblacions veïnes, i estava buscat per les forces de seguretat des de feia temps.

   

  Subir