7 de agosto de 2020 7/8/20

L'alcalde Jordi Juan visita el Taller d'Ocupació

L'alcalde Jordi Juan visita el Taller d'Ocupació - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L'alcalde Jordi Juan visita el Taller d'Ocupació - (foto 2)

  L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, de Compromís ha efectuat una visita al taller d'ocupació "Revalorització dels recursos turístics i naturals de Tavernes" per tal d'informar-se de la directora i l'equip docent les tasques formatives i les actuacions que s'hi duen a cap.

  L'alcalde ha aprofitat la visita per encoratjar als alumnes a treballar de valent i a aprofitar els sis mesos de formació, alhora que ha recorda als alumnes que "el taller té un valor afegit per a Tavernes, en ser un mitjà que servirà per posar en valor el nostre territori i el nostre paisatge i posar-lo al servei del turisme".

  El taller d'ocupació "Revalorització dels recursos turístics i naturals de Tavernes" suposa una inversió de 322.000 euros sufragats una part per l'Ajuntament i una altra mitjançant una subvenció de la Conselleria de Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, la qual cosa ha permés la contractació de 36 persones durant sis mesos.

  Jordi Juan ha estat acompanyat pels regidors responsables de Foment Local, Josep Llácer, i de Medi Ambient, Perfecto Benavent, regidories implicades també en les tasques del taller, i tots tres han aprofitat la visita per comprovar les millores efectuades en l'antiga escola infantil "Víctor Calatayud", centre que ha estat condicinat com aulari del taller.

  L'actuació del taller és du a cap en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant LLorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més es recuperaran àrees recreatives, sendes, parcs i jardins i s'oferiran serveis d'informació turística, acompanyament i divulgació dels recursos naturals.

  Subir