elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Tavernes s'adhereix a la campanya de la DGT contra alcoholèmia i drogues

  L'ajuntament de Tavernes s'ha adherit un any mes a la campanya especial contra l’alcoholèmia i drogues organitzada per la Direcció General de Trànsit (DGT). Aquesta campanya s'inicia hui dilluns, 15 de desembre, amb durada fins el pròxim diumenge inclós.

  El regidor de Seguretat Ciutadana Evarist Sansaloni ha indicat que "la DGT ha promogut la campanya pensant en la setmana de dinars i sopars d'empresa per Nadal. També, a més dels controls preventius realitzats els caps de setmana, de dilluns a divendres es faran controls en torn de matí, vesprada i nit".

  Sansaloni ha indicat que l'objectiu que es busca "és minimitzar els possibles accidents produïts per l’excés i abús de l’alcohol durant aquestos dies on molts d’ells finalitzen en tràgics accidents mortals. Per tant, preguem la màxima precaució davant el volant i molta atenció en la carretera perquè tots esperem tindre tots un bon Nadal junt els nostres familiars i amics".

  El regidor de Compromís ha recordat que l'Ajuntament està adherit a les campanyes especials contra l’alcoholèmia i drogues que efectua sistemàticament al llarg de l’any amb caràcter preventiu la DGT.

  La Policia Local de Tavernes empra per efectuar els controls la furgoneta adaptada que la DGT va cedir a l‘Ajuntament, i que està equipada amb els elements adients, de manera que actua com una oficina mòbil autònoma, cosa que facilita els controls habituals de manera eficaç. “Cal tindre en compte que els controls d’alcoholèmia i estupefaents busquen aconseguir una ciutat i uns ciutadans més segurs i amb una millor qualitat de vida” ha remarcat el regidor.

  Subir