elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Tavernes organitza el primer "Correcan"

L'Ajuntament de Tavernes organitza el primer "Correcan"
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament de Tavernes organitza el primer "Correcan" - (foto 2)

  La regidoria d'Esports, amb l'ajut de particulars i entitats col·laboradores, organitza la primera "Correcan", una cursa amb gossos, a distància curta per tal que qualsevol persona hi puga participar.

  El regidor de Compromís Josep Llácer, responsable d'Esports, ha remarcat "la voluntat de col·laborar en aquesta nova iniciativa que pensem tindrà molt bona acceptació per part dels veïns de la nostra ciutat donat que combina l'esport i el gaudi amb els animals. És la primera vegada que es realitza un "correcan" a la nostra ciutat i anime a tots els que estimen als animals i els agrada fer esport a participar, tant en aquesta com en la resta d'activitats programades en la celebració de sant Antoni".

  La cursa tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 24, dins dels actes de celebració de la festa de Sant Antoni i amb una eixida del pavelló municipal, per seguir al final del Passeig Colom, Avinguda de les Corts Valencianes fins arribar al pont del riu Vaca, on s'iniciarà la tornada pel Passeig Lepant fins arribar a la línia de meta, que serà la mateixa línia d'eixida.

  L'organització ha previst un pòdium format pels tres primers classificats, tant en homes com en dones, i el primer xiquet i xiqueta, amb copes i pinsos d'obsequi. També s'ha previst l'entrega de medalles commemoratives a tots els participants, així com mostres de pinsos i aigua per als participants.

  Podrà participar-hi en la cursa tot tipus de gossos i persones de totes les edats, fins i tot es pot recórrer el trajecte caminant en ser una distància curta. La normativa a seguir contempla que els gossos PPP hauran de dur boç, abans i després de la cursa; els gossos sempre hauran d'anar ben lligats i mai, sota cap concepte podran anar solts.

  L'horari marcat és les 16 hores per a la inscripció i les 16.30 com inici de la prova. La inscripció és d'1 euro que es dedica a cobrir l'assegurança dels corredors i gossos. Es prega puntualitat per tal de no entorpir la resta d'esdeveniments.

  Subir