elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament de Tavernes ofertarà 28 places a joves per a fer pràctiques remunerades

  L'Ajuntament de Tavernes L'Ajuntament de Tavernes participa en el programa "la Dipu et beca" amb l'objectiu d'acostar els joves al món laboral en el propi municipi.

  L'Ajuntament de Tavernes col·labora amb la Diputació de València per dur a cap el programa "la Dipu et beca" que ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques a 28 joves en l'Ajuntament, amb la qual cosa podran viure l'experiència d'acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.

  El programa desenvolupat per la Diputació està dirigit a joves de 18 anys o més, estudiants universitaris o de Formació Professional, que vulguen realitzar pràctiques durant els mesos de juliol i agost. Cada ajuntament decidirà el perfil dels candidats i realitzarà la selecció, basant-se en les seues necessitats i en els llocs disponibles.

  Per aquesta iniciativa, la Diputació i l'Ajuntament de Tavernes han destinat els fons necessaris per les cobertures d'assegurances i a bossa de beca que cada alumne rebrà durant les seues pràctiques: 500 € al mes, o el que és el mateix, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques.

  Les 28 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: Medi ambient, 2; Activitats físiques i esportives, 2; Secretariat i finances,2; Assessoria jurídica, 2; Documentació, 2; Turisme, 3; Sanitat i platja accessible, 5; Educació, 2; Informàtica, 1; Psicologia i Treball, 1; Filologia Anglesa, 3, Urbanisme, 1, Administració 1, Energia i electricitat, 1.

  El termini de presentació de sol·licituds acaba el pròxim dia 18 de maig. Tota la informació que els calga als aspirants poden rebre-la del departament de personal, situat a la primera planta.

   

  Subir