elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament de Tavernes obri el Viver d’Empreses i el posa a disposició dels emprenedors

  • Des del dilluns 19 d’agost, el Viver d’Empreses de l’Ajuntament de Tavernes ja està operatiu

  • Després d’analitzar les sol•licituds existents, s’ha adjudicat una oficina per al primer viverista, que en breu s’instal•larà en un dels despatxos del Viver d’Empreses

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha expressat “la satisfacció per què el treball que estem fent des de l’Agència de Desenvolupament Local està donant els seus fruits. L’obertura del Viver d’Empreses ha estat un objectiu prioritari per a la regidoria de Foment Local. El fet d’obrir el Viver d’Empreses i que s’instal·len els primers viveristes és molt important per a fer realitat les idees i els projectes dels emprenedors de Tavernes i per al Foment de l'Ocupació. Per això animem a tots el veïns a acudir al Centre Dolores Rojas per conéixer de primera mà les instal·lacions del Viver i informar-se dels serveis i recursos de què disposa l'Ajuntament per als emprenedors”.

Les dependències del Viver es situen en l’edifici anomenat Centre Dolores Rojas Almel·la, que s’ubica en el carrer Gabriel Hernández, núm. 51 d’este municipi, en la primera planta, a la dreta eixint de l’escala. La superfície és de 105,26 m2, dels quals 40,64 m2 estan destinats a zones comunes i 64,52 m2 es distribueixen en sis despatxos que poden ser utilitzats per dues empreses cadascun, amb la qual cosa podrien instal•lar-s’hi fins a 12 empreses alhora.

Tavernes ha apostat clarament pel foment de la cultura emprenedora i pel Viver d’Empreses. Així, l’Agència de Desenvolupament Local amplia els seus serveis al ciutadà. S’ha nomenat un técnic municipal ADL com a Director del Viver que s’encarregarà de supervisar els projectes, assessorar els viveristes en l’inici i possada en marxa de les idees de negoci i posar tots els recursos de què disposa l’Ajuntament a l’abast dels nous emprenedors, a més a més s’esta ultimant un conveni amb la Universitat Politècnica per a que els viveristes de Tavernes puguen utilitzar tots els recursos que la UPV té per a emprenedors.

Subir