8 de agosto de 2020 8/8/20

L'Ajuntament de Tavernes nega irregularitats en la paralització d'expedients de multes a veïns

  Els expedients es van paralitzar sense comptar amb cap informe en contra i en base a que les multes no estaven fetes seguint els criteris d'advertiment i explicació de les ordenances municipals als veïns.

  L'Ajuntament de Tavernes informa que la denúncia interposada, segons publica huí la premsa, són per fets intranscendents i sense cap importància en la gestió pública: no tramitar expedients de denúncies perquè un veí no portarà damunt la llicència d'un gos perillós i no tramitar denúncies fetes a propietaris de bars, restaurants i locals d’oci per haver deixat en la via pública durant la nit algunes taules i cadires.

  L'Ajuntament de Tavernes, com és públic i conegut per als veïns, té com a norma d'actuació en els agents de la Policia Local buscar la proximitat amb el ciutadà i, abans que res, usar mesures preventives com són informar i explicar als veïns les ordenances municipals, i usar la sanció com a últim recurs.

  Els fets pels quals s'ha denunciat a l'Ajuntament són innocus i inofensius per a l’interés públic, no tenen cap transcendència, i aquesta actuació no té informe d'il·legalitat de cap funcionari.

  L'Ajuntament de Tavernes amb eixa decisió només ha pretés corregir actuacions que podien perjudicar veïns i posar per damunt de tot la vigència de les mesures preventives abans que les sancionadores amb la fi de potenciar la bona relació i proximitat del cos policial amb el veïnat de Tavernes.

  L'Ajuntament de Tavernes vol deixar clar que no s'ha de confondre l'actuació particular d'un agent amb tot el cos de la Policia Local.

   

  Subir