3 de junio de 2020 3/6/20

L'Ajuntament de Tavernes millora el servei d'autobus Tavernes-Platja el dia de Cap d'any

    Tavernes disposarà d'un servei especial d'autobús per a l'estació i la platja els darrers dies del mes i primer dia de l'any. El regidor Josep Llácer ha confirmat l'acord assolit per l'Ajuntament amb l'empresa "La Marina Gandiense" i que permetrà que, a més de l'horari habitual s'amplie el servei amb dos viatges més Tavernes-estació-Platja (anada i tornada), els dies 30 i 31 de desembre, a darrer hora de la vesprada, i que el dia 1 es done un servei normal. Aquesta ampliació suposa un cost a l'Ajuntament de 938 euros, IVA inclós

    El regidor ha confirmat que el dia 1 de gener no s'havia de prestar cap tipus de servei, "però l'acord assolit entre Ajuntament i empresa contempla un servei pràcticament normal d'autobús per a eixe dia 1, primer de l'any, al llarg del dia amb nou viatges a realitzar entre Tavernes i la platja".

    Josep Llácer ha indicat que la prestació del servei d'autobús el dia 1 ofereix avantatges tant als vallers, que podran desplaçar-se a la platja sense preocupar-se de conduir el seu vehicle, o als visitants que han passat la nit a Tavernes assistint al Festivern i que tornen a ses cases amb el tren.

    Subir