29 de mayo de 2020 29/5/20

L'Ajuntament de Tavernes millora les instal·lacions escolars del CEIP Magraner

L'Ajuntament de Tavernes millora les instal·lacions escolars del CEIP Magraner - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament de Tavernes millora les instal·lacions escolars del CEIP Magraner - (foto 2)
  L'Ajuntament de Tavernes millora les instal·lacions escolars del CEIP Magraner - (foto 3)
  L'Ajuntament de Tavernes millora les instal·lacions escolars del CEIP Magraner - (foto 4)

  La regidoria d'Obres i Contractació, que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, està duent a cap un projecte de millora en el CEIP Magraner consistent en l'habilitació del primer pis de les antigues cases dels mestres, per tal de dotar al centre d'un ample espai que es dedique a sala d'usos multiples.

  Llum Sansaloni ha explicat que "estem habilitant un espai diafà que aprofite per activitats complementàries del centre i d'us de la comunitat educativa, com poden ser servir de sala de conferències o xarrades a pares i a alumnes, sala d'audicions musicals, reunions de l'AMPA, entre altres".

  Les obres consisteixen en un canvi del paviment, després d'haver tombat els tàbics de separació, i altres millores generals. La regidora ha indicat que "les obres suposen una inversió aproximada de 8.000 euros dels fons municipals".

  Abans d'iniciar les obres, es fan efectuar una proves de càrrega en aquest edifici, amb un cost sobre els 2.400 euros, proves que també es fan dur a cap en el CEIP Sant Miquel, en previsió de futures actuacions en eixe centre.

  Subir