4 de agosto de 2020 4/8/20

L'Ajuntament de Tavernes informa de la posada en funcionament del nou servei de retirada de vehicles i del nou dipòsit municipal

L'Ajuntament de Tavernes informa de la posada en funcionament del nou servei de retirada de vehicles i del nou dipòsit municipal - (foto 1)

    El nou dipòsit municipal de vehicles ha entrat en funcionament coincidint amb l'inici del servei que presta des d'avui la nova concessionària "Wheel Lift SL". L'empresa ha iniciat el seu treball amb la retirada dels vehicles que molestaven el muntatge de les parades del mercat del dijous.

    El nou dipòsit de vehicles es troba ubicat en el casc urbà, en el Polígon el Pla, i disposa d'una zona completament tancada amb capacitat per a 25 vehicles, ampliable fins a 35-40 en cas de necessitat, per a la qual cosa es pot usar la zona d'aparcament de la part davantera del recinte com a complement. Les instal·lacions comptem amb un sistema de seguretat ja completament operatiu, i que està connectat a una central d'alarmes que avisa de qualsevol incidència immediatamente a la Policia Local.

    L'empresa "Wheel Lift SL" i la local "MGM Asistencia SL" han estat les dues úniques que han presentat la seua oferta al concurs publicitat per l'Ajuntament de Tavernes. L'adjudicació s'ha resolt a favor de "Wheel Lift SL" en haver presentat una oferta amb el 20% més barata i complir els requisits legals i tècnics establits en el concurs.

    L'empresa local, que ha presentat una oferta menor, no ha pogut conseguir la concessió atés que les bases assenyalaven clarament que el servei s'adjudicaria a l'oferta més barata.

    Subir