elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Tavernes facilita el desaigüe pel canal de defensa

L'Ajuntament de Tavernes facilita el desaigüe pel canal de defensa
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament de Tavernes facilita el desaigüe pel canal de defensa - (foto 2)

  La regidoria d'Obres i Contractació, de la qual és responsable la regidora Llum Sansaloni, està duent a cap treballs d'eliminació de l'arena de la mar acumulada davant les comportes del canal de defensa contra les avingudes del Xúquer i que podien dificultar la seua obertura en cas de necessitat.

  La regidora Llum Sansaloni ha explicat que a hores d'ara "els treballs que duem a cap i amb ús de maquinària pesant és deixar lliure d'arena les comportes perquè puguen desaiguar sense problemes".

  La regidora ha confirmat que després d’haver eliminat l’arena que impedia el desaigüe "es procedirà per la brigada municipal a efectuar una revisió completa i general dels mecanismes i la maquinària d'obertura i tancament de les comportes, i a netejar i engreixat les cadenes que serveixen per a pujar i abaixar-les".

  El canal de defensa, situat entre els termes de Tavernes i Cullera, arreplega les aïgues acumulades en les fortes pluges en la part nord del terme i així mateix servia de desaigüe cap a la mar en cas d'un hipotètic desbordament del Xúquer.

  Subir