elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Tavernes destinarà 322.000 euros a un taller d'ocupació

L'Ajuntament de Tavernes destinarà 322.000 euros a un taller d'ocupació
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament de Tavernes destinarà 322.000 euros a un taller d'ocupació - (foto 2)

  La conselleria de Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ha concedit a Tavernes una subvenció de 272.000 euros destinat al Taller d'Ocupació "Revalorització dels recursos turístics i naturals". La subvenció de la Generalitat més altres 50.000 euros de fons directes que aporta l'Ajuntament de Tavernes permetrà la contractació de 36 persones durant sis mesos. El taller representa una inversió 322.000 euros.

  L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha mostrat la seua satisfacció per la noticia i ha considerat que "Tavernes rep subvencions amb tota la normalitat. Recentment hem contractat 29 persones en el Pla d'Ocupació conjunt de les Administracions, també anem a contractar a 16 peons agrícoles amb una nova subvenció estatal del SEPE i ara hem tingut la gran notícia de rebre aquest taller d'ocupació on anem a contractar a 36 persones.

  Jordi Juan ha volgut també remarcar que a més de poder contractar persones desocupades, el Taller Ocupacional "té un valor afegit per a Tavernes i els veïns, perquè serà un mitjà que servirà per posar en valor el nostre territori i el nostre paisatge i posar-lo al servei del turisme".

  L'actuació serà en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant LLorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més es recuperaran àrees recreatives, sendes, parcs i jardins i s'oferiran serveis d'informació turística, acompanyament i divulgació dels recursos naturals.

  El taller contractarà 30 alumnes-treballadors, un director, tres monitors, un auxiliar administratiu i un professor de suport per a l'educació bàsica. Hi haurà les especialitats de jardineria i restauració del paisatge, educació ambiental i control i protecció del medi natural, i cadascun dels monitors serà responsable d'una especialitat.

  El regidor responsable de l'àrea de Foment, Josep Llácer per la seua banda ha indicat que "el taller ha de començar abans que acabe l'any, possiblement el dia 29 o 30 de desembre amb una durada de sis mesos. Les contractacions dels alumnes es faran a través del SERVEF mentre la contractació del professorat es farà directament per part de la Conselleria". El regidor ha aconsellat que tots els interessats consulten els terminis i les bases en la pàgina web de l'ajuntament www.tavernes.es.

  Subir