11 de agosto de 2020 11/8/20

L'Ajuntament de Tavernes destina 100.000 euros a la fundació ADISVA

    El consistori de Tavernes va aprovar per unanimitat la proposta presentada pel govern de Jordi Juan, de Compromís, d'efectuar una modificació de crèdit de 100.000 euros en el pressupost prorrogat del 2014 i destinar-lo al centre ocupacional de l'Associació de Discapacitats de la Valldigna (ADISVA). Amb aquests diners es pot posar en funcionament l'escola-taller.

    L'aprovament de la proposta presentada pel regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, obri la porta a una pròxima firma del conveni amb ADISVA, mitjançant els diners del qual l'entitat podrà acabar, moblar i dotar el centre per poder iniciar les activitats.

    L'edifici d'ADISVA es troba ubicat en el Polígon el Pla en un solar de 600 metres que va donar l'Ajuntament a l'associació per aquesta finalitat. Aquest edifici consta de dues plantes més un terrat, on s'ubiquen els despatxos, sales auxiliar i altres serveis, i també disposa d'una zona zona taller de grans dimensions i molt ben il·luminada que podrà acollir fins a 40 alumnes.

    L'execució del projecte d'aquest taller ocupacional va començar a ser realitat en el moment que va aconseguir els terrenys, donats per l'Ajuntament, i valorats en 200.000 euros. No obstant això, l'aportació de l'Ajuntament s'ha plasmat en diverses ajudes que han fet arribar l'aportació total a 409.000 euros. La resta d'aportacions per a les obres han vingut de la Generalitat (200.000 euros); la societat civil i empreses de la Valldigna (218.000 euros), la Diputació (38.000 euros) i la Mancomunitat de la Valldigna (3.000 euros).

    Subir