elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Tavernes dedica vora 100.000 euros a diverses obres de reparació i millora del cementeri

  La Regidoria de Contractació que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha adjudicat a l'empresa local Felfrell SL un conjunt d'obres destinades a millorar el cementeri local. Les obres a executar són una reparació de l'edifici del claustre, la construcció de columbaris i l'adequació del denominat "Jardí de les Cendres".

  Llum Sansaloni, regidora de Contractació ha explicat que l'adjudicació s'ha efectuat per procediment negociat sense publicat i al qual foren convidades tres empreses locals, essent finalment l'obra adjudicada a Construccions Felfrell per un import total de 98.926 euros.

  La regidora ha confirmat que les obres a efectuar en el claustre consistiran en una reparació i reforç de les filades dels nínxols, que després de 30 anys presenten mal estat de conservació, i on caldria també reforçar l'estructura.

  "El claustre, l'edifici de rajola obra de "Vetges Tu i Mediterrània" dels anys 1980 gaudirà d'un reforç estructural, amb la construcció d'uns murs externs, que anem també a aprofitar per a construir columbaris, uns nínxols de reduïdes dimensions, on els familiars podran dipositar les centres dels seus difunts" ha explicat Sansaloni.

  El Jardí de les Cendres

  La regidora ha explicat que el projecte aprovat compren també la construcció del denominat "Jardí de les Cendres", un espai a l'aire lliure i ajardinat del cementeri, on es podran escampar o enterrar les cendres d'aquelles persones que siguen incinerades i no vulguen ocupar un columbari.

  Llum Sansaloni ha confirmat que està previst un lloc on els familiars podran fixar una placa menuda amb el nom dels familiars com a record i memòria del difunt". Així mateix que l'execució de l'obra estarà dirigida i supervisada pels tècnics municipals.

  Subir