29 de noviembre de 2020 29/11/20

L'Ajuntament de Tavernes contracta 13 peons per a executar obres locals

L'Ajuntament de Tavernes contracta 13 peons per a executar obres locals - (foto 1)

  L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha saludat els 13 primer peons contractats en aquests mes de novembre, als quals seguiran uns altres 16 el pròxim desembre, en una reunió informativa celebrada al Braç Treballador. L'alcalde va remarcar que l'Ajuntament ha procedit a la selecció en base a criteris objectius marcats des de l'Administració, i recordava que no és un treball de pràctiques o una beca, sinó un contracte de treball.

  Jordi Juan va expressar la confiança que té l'Ajuntament amb els contractats i indicava que "la ciutat us ha confiat una tasca molt important per a la ciutat i veïns, com es pintar els passos de vianants i la senyalització horitzontal de la platja, una tasca que a més d'ajudar al manteniment de la via pública, ens beneficiarem els ciutadans i els turistes que ens visiten a l'estiu".

  Per la seua banda, el regidor de Foment Local, Josep Llácer, ha indicat que el Pla d'Ocupació Conjunta que s'ha signat amb la Generalitat i la Diputació i que permet aquestes contractacions "té com a objectiu facilitar la la contractació de veïns sense treball. Les persones contractades han estat proposats pel SERVEF entre els desocupats que hi havia inscrits des de tres mesos abans, com a mínim".

  El primer grup de 13 contractats inicia a partir del pròxim dilluns els treballs de pintar els passos de vianants i senyalització viària horitzontal en la platja, i una vegada acabada, eixa mateixa tasca es continuarà amb el cas urbà de la ciutat. També recolzaran les tasques de la brigada municipal, sobretot en jardineria i tasques agràries.

  L'Ajuntament de Tavernes per procedir al pintat de les senyals ha demanat pressupost a diversos comerços del poble, amb unes característiques concretes en el material com ser pintura viària, reflectant, antirelliscant i homologada amb certificat Aenor.

  En total, l'Ajuntament contractarà 29 persones els pròxims mesos com a peons d'obres públiques i la preferència de contractació ha estat en ser desocupats de llarga durada, joves menors de 25 anys i majors de 45.

  Subir