elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament de Tavernes col·labora amb el Club Ciclista la Valldigna en la setena edició del memorial “David Cano”

    El regidor d’Esport, Josep Llácer, de Compromís, davant la celebració del memorial el pròxim dissabte dia 5, ha remarcat que l’Ajuntament s’implica en les activitats “que fomenten la pràctica esportiva en els joves. Sempre farem costat als esportistes, monitors i entrenadors que duen a terme la tasca de formar persones a traves de l’esport. Des de la Regidoria d’Esports continuem treballant i promocionant l’esport de base com és el cas de l’Escola de Ciclisme “La Valldigna, que s’esforça per a aconseguir els magnífics resultats que venen obtenint les darreres temporades”.

    Josep LLácer ha confirmat que les tasques i responsabilitats que corresponen a l’Ajuntament de Tavernes, cas de senyalització de carrers o dispositiu d’ajuda de la Policia Local i treballadors municipals estan a punt, com també entitats com Protecció Civil i Creu Roja.

    El dissabte, dia 5 de juliol, un any més Tavernes acollirà la prova ciclista en commemoració del desaparegut ciclista valler David Cano. Està organitzada pel Club Ciclista La Valldigna i correspon a la challenge d’escoles de ciclisme de València amb proves de gimcana, d’habilitat i carrera en línia en circuit tancat. La participació de ciclistes serà per categories: promeses (7-8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys) i infantils (13 i 14 anys).

    Subir