elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Tavernes col·labora en la celebració dels 20 anys de la Penya Valencianista

    L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Esports, ha donat el màxim de facilitats perquè la celebració del 20 aniversari de la Penya Valencianista siga un esdeveniment que òmpliga d'orgull i alegria els afeccionat valencianistes de la nostra ciutat i de les localitats veïnes que tenim prevista l'assistència.

    El regidor d'Esports, Josep Llácer, ha explicat "la satisfacció de l'Ajuntament i de la regidoria d'Esport per poder col·laborar en l'acte i que siga la Casa de la Cultura el lloc elegit per albergar aquest encontre del valencianisme de tota la comarca".

    L'acte està previst iniciar-se sobre les 8 de la vesprada, quan arriben a la Casa de la Cultura els jugadors de la primera plantilla del Valencia CF, que firmaran autografs als afeccionats en el vestíbul de la Casa de la Cultura. Posteriorment, en el Saló d'Actes i presentat per Juan Jose Espí Gascón, es podrà presenciar un vídeo recordatori de la història de la Penya Valencianista i assistir a l'entrega de recordatoris a més de diversos parlaments.

    Josep Llácer ha confirmat que la representació municipal estarà presidida per l'alcalde Jordi Juan, que acompanyarà els directius del València CF, directius de la penya vallera així com als membres de les agrupacions de les penyes valencianistes de Simat, Benifairó, La Barraca i Favara, que s'han sumat a l'acte. En finalitzar, se celebrarà un vi d'honor en el local de la música.

    Subir