elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’ajuntament de Tavernes aprova per unanimitat la proposta de sol·licitar a la Generalitat un taller ocupacional

  El regidor de Foment, Josep Llácer, va presentar en el passat plenari la proposta d’un taller ocupacional amb els objectius de potenciar els valors i recursos naturals i turístics de la ciutat i terme municipal.

  El regidor de Compromís explicava que “el taller de “Conservació, restauració, rehabilitació i protecció dels recursos naturals i turístics de Tavernes” suposa una inversió de 564.760 euros dels quals 50.000 seran d’aportació municipal per a la compra de maquinària i materials i donarà treball a 30 persones aturades durant un any”.

  Josep Llácer confirmava que “si la Generalitat concedeix a Tavernes el taller el projecte actuarà en zones de valor mediambiental com el Racó Joana, ermita de Sant Llorenç, el Mirador i els ullals, així com zones enjardinades i recreatives, a més de sendes i rutes de senderisme de muntanya”.

  El regidor s’ha mostrat molt il·lusionat en aconseguir que la Generalitat financie un taller que té com a objectius oferir un servei d’informació turística, acompanyament, divulgació i promoció dels recursos naturals i culturals als turistes i visitants, per això la regidoria de Foment “planteja el taller com una ferramenta de difusió i promoció turística que atraga visitants i augmente la demanda turística de la nostra ciutat”.

  El pla de formació que ha marcat la regidoria de Foment per al taller compren les especialitat de “Jardineria i restauració del paisatge”; “Control i protecció del medi natural” i “Interpretació i educació ambiental”. El pla de formació tindrà una durada total de 960 hores distribuïdes a partir del 30 de desembre al llarg del 2015 i permetrà donar treball a 30 alumnes.

  El aulari, segons cadascuna de les especialitats, es repartirà entre el “Braç Treballador”, la Casa de la Cultura i el Viver d’Empreses ubicat a l’antic Hospital. El lloc de pràctiques serà el dipòsit municipal, al costat del Club de Tennis, i el retén de la brigada d’oficis múltiples en la platja.

  Subir