6 de agosto de 2020 6/8/20

L'ajuntament programa un gran nombre d'activitats per a Setmana Santa i Pasqua

  La regidoria de Turisme, que dirigeix Josep Llácer, ha indicat que l'objectiu és potenciar, donar vida, i fer més agradosa als veïns i turistes l'estança en la platja i donar a conéixer una de les nostres festes més populars com són les falles.

  El regidor de Turisme, Josep Llácer, ha reafirmat el suport des de l'Ajuntament "a totes les activitats que suposen un reviscolament de la platja, la seua potenciació i sobre tot ajuden a desestacionalitzar l'ocupació". El regidor ha remarcat que "l'Associació de Comerciants (ACEPLAT) i l'Ajuntament ha treballat colze a colze per fer possible una programació que pensem serà del grat de tots".

  Actes programats

  Els actes programats són molt diversos i abracen aspectes lúdics i recreatius, d'oci i jocs infantils sense oblidar les revetlles, tan tradicionals en les festes pasqüeres.

  La programació aquest cap de setmana gira al voltant de la festa fallera, amb la plantà i cremà de la Falla de la Marina. Demà dia 28, a partir de les 5 de la vesprada, hi haurà jocs infantils en l'Avinguda de la Marina i a la nit revetlla al Cinema Olimpo amb l'Orquestra Seven Crashers.

  El diumenge 29, continuaran pel mati els jocs infantils a l'avinguda i a partir de les 19 hores s'anuncia una cercavila, al final de la qual sobre les 20 hores es dispararà un castell de focs d'artifici, per a les 20'30 hores cremar la falla La Marina.

  Per a la Setmana Santa i festes de Pasqua, s'ha programat entre els dies 2 al 6 d'abril un Mercat d'Artesans amb ludoteca, tallers de pasqua, jocs tradicions i atraccions per als menuts en horari de 11'30 a 14 hores pel matí i de 17 a 22 hores per la vesprada.

  El diumenge 5 abril en la zona de Padur s'anuncia l'actuació de l'Orquestra Montecarlo, patrocinada per la Mancomunitat de la Valldigna, mentre que per al dia 12 d'abril, vespra de Sant Vicent, l'actuació de Rai Band, a càrrec del Pub Padur.

  Subir