elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Jornades explicatives de les funcions que realitzen els agents policials

Jornades explicatives de les funcions que realitzen els agents policials
  MÁS FOTOS
  Jornades explicatives de les funcions que realitzen els agents policials - (foto 2)
  Jornades explicatives de les funcions que realitzen els agents policials - (foto 3)

  La regidora d'Educació, Llum Sansaloni, l'intendent Miguel Chofre i tres agents del cos policial han participat en la jornada celebrada en el centre i on es van explicar als alumnes que les funcions policials tenen com a objectiu facilitar la convivència veïnal i remarcant els serveis humanitaris, assistencials i educatius.

  Llum Sansaloni, de Compromís, ha indicat que la jornada ha servit "per eliminar algunes reticències inicials dels més menuts per la presència de policia uniformada, que va canviar quan eren convidats a pujar als vehicles i per facilitar el coneixement de les funcions més importants que desenvolupa la policia local."

  La regidora de Compris ha manifestat que aquestes jornades "són idònies com a mètode d’aproximació de la policia als xiquets i potenciar els aspectes de les funcions assistencials, humanitàries i de servei al ciutadà, mentre es deixa a un segon pla i residual la vessant sancionadora i com a darrer recurs".

  La jornada va comptar amb el recolzament dels vehicles policials que van entrar al pati del col.legi per tal que els agents els ensenyaren als alumnes i mostraren l'equipament, aprofitant per explicar-los el funcionament i quina missió tenen cadascun dels aparells que duen com a dotació. Els xiquets, entre ells també els més menuts, entraren als cotxes i pogueren connectar els ponts lluminosos i les sirenes.

  La prefectura de la Policia Local va informar de la previsió d'efectuar jornades de portes obertes a escolars, estudiants d’instituts, associacions i altres col·lectius només estiguen en funcionament les noves dependències de la Policia Local. L'objectiu: que la ciutadania conega les vertaderes funcions del cos policial que no són altre que protegir i servir a tots els ciutadans.

  comentario 1 comentario
  Vallereta
  Vallereta
  10/03/2015 09:03
  Inseguretat a alguns creuaments de tavernes

  Este matí han atropellat a un veí de Tavernes al creuament del carrer la barca, amb el carrer la mar. Tornava de deixar al netet a l'escoleta Victor Calatayud. Es un creuament on passa molta gent 4 vegades al dia per deixar als xiquets a l'escoleta, a més de ser confluencia de la zona nord del poble amb el carrer Major. Ja estaria bé que resolgueren la seguretat i l'accessibilitat d'eixe creuament, que no serà perque no s'ha demanat vegades, i coincideix que es una de les propostes que l'associació de veïns La Valldigna i Valldigna Accessible han remes als polítics recentment. A QUE ESPEREN ELS POLITICS??

  Subir