elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Jordi Juan ha tornat a reiterar que no deixarà l'alcaldia en el cas de ser elegit diputat per València

Jordi Juan ha tornat a reiterar que no deixarà l'alcaldia en el cas de ser elegit diputat per València
  MÁS FOTOS
  Jordi Juan ha tornat a reiterar que no deixarà l'alcaldia en el cas de ser elegit diputat per València - (foto 2)

  Jordi Juan, candidat de Compromís, ha confirmat que la seua prioritat és Tavernes. "Si estic donant la cara i posant la meua imatge com a cap de llista no és per anar-me'n, sinó per continuar este projecte il·lusionant que Compromís va començar fa quatre anys".

  Compromís ha celebrat l'acte electoral en el col·legi Alfàndec amb un menjador ple de veïns que, com ja és norma de campanya, escolten durant uns minuts el programà per boca de Jordi Juan per establir després un diàleg obert i lliure, sense restriccions de temes, que va durar més d'una hora amb una ampla participació dels assistents.

  La piscina municipal va ser el tema més debatut. El candidat va assenyalar que acaba que si haguera tingut un oportunitat d'obrir-la ho hauria fet i sobre la data d'obertura en octubre anunciada per algun partit, afirmava no comprendre com candidats que foren incapaços d'obrir-la quan tocava, que feren un procés d'adjudicació desastrós acabat amb l'empresa en fallida, ara volen aprofitar-se de la bona fe i del desconeixement que té molta gent sobre el concurs de creditors en que està immersa.

  "La piscina està en mans d'un jutge i no ha dictat cap resolució, ni consta que l'empresa s'haja capitalitzat" va dir Jordi Juan que recordava com l'Ajuntament ha cedit els terrenys, ha contribuït amb 1'3 milions en la construcció, ha perdonat a l'empresa sancions per incumpliment, s'ha unit al concurs de creditors amb una quita del 50% per facilitar les coses i li ha donat el permís d'hipotecar la concessió perquè puga capitalitzar-se.

  "L'ajuntament ha fet tot el que ha pogut i més. El que no farem és, com volia l'empresa i altres, que donem centenars de milers d'euros a fondo perdut a una empresa privada, uns diners que eixirien de la butxaca de tots els veïns de Tavernes, sense cap garantia de que van a obrir-la. Això no ho farem" va dir Jordi Juan.

  Un dels veïns comparava la piscina amb el pàrquing municipal del Passeig, una obra del PP que ha estat un fracàs total de gestió, però com deia, la piscina a major escala perquè és més cara i amb despesa de manteniment per sempre. Un dels assistents va dir que els veïns de Tavernes no comprenien com el PP havia donat la concessió a una empresa amb qualificació de viabilitat econòmica de zero punts, i demanava que Manolo Vidal explicara perquè van triar una empresa sense solvència i sense experiència en piscines.

  Sobre la circumval·lació, Jordi Juan va remarcar que la seua execució està lligada a l'execució de la millora i canalització del riu Vaca, i com el projecte del riu Vaca ha estat paralitzat pel govern del PP des del 2011 i no hi ha indicis que s'execute prompte, amb la qual cosa la circumval·lació, encara que anunciada a bombo i plateret no té data.

  Subir