elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Jordi Juan confirma l’eliminació de barreres arquitectòniques en l’Avinguda de Germanies i Carrer la Barca

Jordi Juan confirma l’eliminació de barreres arquitectòniques en l’Avinguda de Germanies i Carrer la Barca
  • La inversió de 30.000 euros compta amb un finançament del programa PAP de la Diputació

MÁS FOTOS
Jordi Juan confirma l’eliminació de barreres arquitectòniques en l’Avinguda de Germanies i Carrer la Barca - (foto 2)

L’alcalde, Jordi Juan, del grup Compromís, ha remarcat que Tavernes compta amb un Pla d’Accessibilitat Integral Municipal que contempla la comarcal CV-50 com a eix important de les activitats diàries, especialment el tram que configura l’avinguda de les Germanies, la rotonda d’entrada, i el carrer de la Barca, a l’est del nucli urbà. Ha recordat que en conjunt formen un itinerari principal per als vianants en ser pas quotidià per a anar a l’IES Jaume II el Just, les zones esportives del sud del nucli urbà i formar part de l’itinerari saludable per a vianants que ha establit l’Ajuntament.

Jordi Juan ha recordat que la voluntat municipal “és fer accessibles els itineraris que uneixen edificis i instal·lacions públics amb zones i espais lliures d’ús públic en ser llocs on es du a cap moltes de les activitats de la vida diària de municipi. Per això, vam decidir la inclusió d’aquest projecte de millora d’accessibilitats dins de les obres a executar en el PAP de la Diputació.

L’alcalde de Compromís ha remarcat que “Tavernes continua rebent subvencions amb normalitat, i gràcies a les sol·licituds fetes per l’Ajuntament, podem confirmar que dedicarem 30.000 euros per millorar l’accessibilitat d’aquestes vies”.

El projecte millorarà la il·luminació i els passos de vianants de manera que s’eliminaran obstacles en l’itinerari, també es millorarà la qualitat de la pavimentació de la vorera, de les illes intermèdies i es crearan guals adaptats a la nova normativa tècnica.

L’alcalde, Jordi Juan, ha recordat que el Pla d’Accessibilitat té, entre altres objectius, fer accessible zones del casc urbà que per les característiques i morfologia urbana, tipologia edificatòria, usos i activitats i mobilitat de la població són essencial en el desenvolupament urbà i en aquest objectiu, i per millorar l’accessibilitat a tots els nivells, està treballant el govern municipal des del primer moment.

Subir