elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Demarcació de Costes ha iniciat obres de regeneració de la platja de la Goleta

Demarcació de Costes ha iniciat obres de regeneració de la platja de la Goleta

  La Regidoria d’Infraestructures Urbanes informa que els treballs pararan els dies festius per a no destorbar els visitants de la platja. Si el temps ho permet, es confia acabar el pròxim 14 d'abril.

  La regidora Llum Sansaloni, responsable d'infraestructures urbanes, ha confirmat que Demarcació de Costes inicia d'obres de reposició d'arena en la platja de la Goleta que s'allargaran fins al pròxim dia 14 d'abril. L'objectiu de les obres és reposar l'arena arrossegada pels temporals d'hivern i preparar la platja de la Goleta per a la temporada estival.

  Sansaloni ha assenyalat que "necessitem la reposició d'arena, però lamentem que Costes dedique cada anys uns diners a fer pegats per a reposar una arena que la mar es tornarà a engolir en lloc d'iniciar un projecte definitiu que solucione el problema que té la Goleta i tot el sud de la desembocadura del Xúquer".

  Els treballs de reposició d'arena s'han iniciat una vegada el Ministeri de Medi Ambient ha obtingut els permisos i els treballs pararan el pròxim divendres, dissabte, diumenge i dilluns de Pasqua i també dissabte, diumenge i dilluns de Sant Vicent per a no destorbar els visitants de la platja els dies festius.

  L'arena s'extrau de l'arenal ubicat al costat del canal del riu Vaca i els camions la transporten pel Camí Reial i entren a la platja de la Goleta per la zona del Molló; segueixen al costat del Canal de Defensa del nord, urbanització Marina Azul i dipositen l'arena en la platja, entre les places de Cabrera i Formentera, per a ser escampada.

  Subir