elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Es contractaran cinc joves dins del Programa de Foment d’Ocupació Salari-Jove

  El regidor de Foment Local, Josep Llácer, de Compromís, ha confirmat que el Servef ha concedit l’ampliació d’una subvenció a l’Ajuntament de Tavernes dins del Programa de Foment d'Ocupació Salari-Jove. Josep Llacer ha indicat que “l’augment de la subvenció  permetrà contractar cinc joves més, a mitja jornada, a banda dels dos a jornada completa que ja havíem anunciat dies arrere”.

  Els joves contractats seran menors de 30 anys, hauran de tindre un títol universitari, una formació professional de grau superior o un títol oficial reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat que l’habilite per a l'exercici professional. Els joves treballaran en els departaments municipals per a adquirir la pràctica professional amb vista a futurs llocs de treball a través d'un contracte de pràctiques.

  La selecció es realitzarà entre els candidats proposats pel Servef de Sueca a l’Agència de Foment Local mitjançant la corresponent oferta d'ocupació. Les persones interessades han d'estar degudament inscrites com a demandants d'ocupació en els llocs sol·licitats. No s’hi poden inscriure després que l’Agencia de Foment Local haja presentat l'oferta genèrica d'ocupació.

  Les places oferides per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna són per ocupar un lloc com a treballador administratius d’arxius i/o biblioteques; tècnic en sistemes microinformàtics; tècnic en informació turística; animador sociocultural i monitor i animador esportiu.

  Fins el dia 14 poden acudir per qualsevol dubte al  Departament de Foment Local, ubicat a la planta baixa del Braç Treballador.

  .

   

   

   

   

  Subir