elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Campus de Gandia de la UPV presenta la Universitat Sènior a Tavernes de la Valldigna

El Campus de Gandia de la UPV presenta la Universitat Sènior a Tavernes de la Valldigna
  MÁS FOTOS
  El Campus de Gandia de la UPV presenta la Universitat Sènior a Tavernes de la Valldigna - (foto 2)

  La Universitat Politècnica de València presenta la seua iniciativa d'Universitat Sènior comarcal davant de la població de Tavernes de la Valldigna, demà dijous 5 d'octubre a les 12.30h a la Sala de Plenaris de l'Ajuntament de la població. L'entrada és lliure i gratuïta. En l'acte participa Juan Bautista Tormo, professor de la UPV que en la Universitat Sènior imparteix el monogràfic 'La Safor: Alqueries i Cases de Poble'.
  Un passeig per la història de la música; Mirades sobre el renaixement des de la Gandia dels Borja; Literatura i cinema: dues propostes artístiques... són alguns de temes que s'abordaran en la proposta de la Universitat Sènior de la UPV a Gandia, que naix amb voluntat comarcal, gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. La matrícula està oberta des de la web www.gandia.upv.es; les sessions s'imparteixen del 24 d'octubre al 31 de maig, dimarts i dijous per la vesprada, a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Més informació en seniorgandia@upv.es

  FotoEspaiGandia, turisme de creuers i ofertes de treball en telecomunicacions

  Dijous 5 d'octubre el Campus organitza tres activitats més: per una banda, FotoEspaiGandia presenta les activitats previstes per a la població en general i per al Campus: formació, exposicions... a més, es visualitzarà el diaporama del fotògraf Alberto García Alix 'El paradís dels creients'. Serà a les 12.30h a la Sala de Conferències.

  A la mateixa hora, al Saló de Graus, Petra Milde, professora de la Universitat de Ciències Aplicades de Bremerhaven (Alemània) on dirigeix el Grau en Gestió de Creuers, oferirà la conferència 'Treballar en creuers' / Careers on board' una visió general sobre la indústria dels creuers (contractació de personal, organització) així com de les condicions de treball i el Conveni sobre el Treball Marítim de 2006. L'activitat està dirigida a estudiants del Grau en Turisme i totes les persones interessades.

  Per últim, també a les 12.30h, l'empresa alemanya Burnlckl Ingenieure organitza una presentació en la Sala de Conferències 3 amb l'objectiu de comunicar als estudiants l'obertura de la seua nova oficina a València i informar dels llocs de treball que es demanden actualment per a la nova seu. A més els candidats a l'ofertes d'ocupació podran realitzar la seua entrevista laboral amb un representant de l'empresa Burnlckl Ingenieure.

  Subir