elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Unió de Llauradors celebra una jornada sobre l’aplicació de la nova PAC 2015-2020

    La Unió de Llauradors celebra demà dijous una jornada informativa a la localitat de Sueca per tal d’informar a tots els arrossers valencians sobre l’aplicació de la nova PAC 2015-2020 en el sector i els principals canvis en el sistema d’ajudes per als productors.

    Per part de La Unió intervindran el seu secretari general Ramón Mampel; el secretari comarcal a la Ribera Baixa, Fernando Durá i la tècnica del sector, Silvia Ramos. En representació de la Conselleria d’Agricultura estaran Alfredo González, secretari autonòmic i Noelia Garrigós, qui serà l’encarregada d’explicar als arrossers les novetats en tant en quant és la Cap de Servei de Pagaments Directes i Sol·licitud Única.

    En estos moments d’incertesa davant una nova PAC, La Unió considera molt important clarificar la situació i informar als productors d’arròs sobre les principals qüestions que li competent en este nou període. Cal assenyalar que es tracta d’un sector en el qual l’assignació de drets i els canvis dels mateixos és molt habitual i per tant cal conèixer de primera mà el seu nou funcionament.

    Subir