5 de marzo de 2021 5/3/21

Torneig Invitacional de Flag Football Mixte a Sueca

  Aquest cap de setmana el Club de Futbol Americà Sueca Ricers,disputaràa Sueca el Torneig Invitacionalde FlagFootball2019, i en el que participaran equips representants dels diferents campionats territorials d’Espanya.

  El FlagFootball es una modalitat del Futbol Americà sense contacte i en el que poden participar xics i xiques de totes les edats a partir de 16 anys.

  El torneig, coordinat per la Federació Valenciana de Futbol Americà, es disputaràel pròximdissabte 16 de novembre, de 9:00h. a 19:00h. a l’Estadi Municipal Antonio Puchades de Sueca,i participaran representants de la Lliga Catalana, de la Lliga Andalusa, de la Lliga Valenciana i de la Lliga Canaria.

  El representant de la Lliga Catalana seran els Barcelona Pagesos, de la Lliga Andalusa seran els AmontíllateCircus de Montilla (Cordoba) i els Granada Lions, de la Lliga Valenciana els Sueca Ricers, Alacant Sharks, Sant Joan Dolphins d’Alacant i les València Firebats, i de la Lliga Canaria els AtlanticDevilsde Gran Canaria.

  Els equips es dividiran en dos grupsde quatre equips que disputaran la Fase de Grups.

  Al Camp nº 1 s’enfrontaran els Sant Joan Dolphins, AmontíllateCircus, Barcelona Pagesos i Alacant Sharks.

  Al Camp nº 2 s’enfrontaran els Sueca Ricers, Valencia Firebats, AtlanticDevils i Granada Lions.

  Ja de vesprada, després de la pausa per a dinar, des de les 15:00h. esdisputaran la resta d’encontres entre grups, iels primers i segons classificats de cada grup jugaran les semifinals,i a les 17:30h es disputarà la final.

  L’entrada serà gratuïta i queden totes i tots convidats a gaudir d’aquest espectacular torneig de FlagFootballa Sueca.

  Subir