19 de febrero de 2020 19/2/20

La JLF de Sueca entrega els premis del concurs de playbacks i els campionats d'esports i jocs de taula

La JLF de Sueca entrega els premis del concurs de playbacks i els campionats d'esports i jocs de taula - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La JLF de Sueca entrega els premis del concurs de playbacks i els campionats d'esports i jocs de taula - (foto 2)

  Este diumenge el Casal Multiusos de Sueca ha acollit la gala d'entrega de premis de la Junta Local Fallera de Sueca. Un nombrosíssim públic faller es tornava a concentrar al casal enguany, expectant i impacient per conéixer els guardonats en el concurs de playbacks i els campionats d'esports i jocs de taula.

  L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló; el regidor de Cultura i Esports, Vicent Baldoví; el regidor d'Urbanisme del Perelló qui serà el nou alcalde de l'Entitat Local Menor, Andrés Fernández; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis i la Fallera Major de Sueca, Sara Roselló, acompanyada de la seua Cort d'Honor, van estar els encarregats de lliurar els premis que el jurat ha concedit en les diferents categories.

  En primer lloc es van lliurar els trofeus dels campionats de jocs de taula en el quals els resultats van ser el següents: Truc (4t Falla Tro i Flama, 3r Falla Bernat Alinyo, 2n Falla El Portal i 1r Falla Xúquer); en Dòmino (4t Falla El Portal, 3r Falla El Portal, 2n Falla Che Collons i 1r Falla Verge de Sales) i Parxís (4t Falla Avinguda d'Espanya, 3r Falla El Portal, 2n Falla Tro i Flama i 1r Falla Tro i Flama).

  Tot seguit es van lliurar els trofeus dels campionats esportius. En esta categoria els guanyadors van ser: en basquet masculí (4t Falla Ronda País Valencià, 3r Falla Sucro, 2n Falla Che Collons i 1r Falla Avinguda d'Espanya); en basquet femení (3r Falla Sucro, 2n Falla El Portal i 1r Falla Avinguda d'Espanya); en Futbol 7 (4t Falla Tro i Flama, 3r Falla Xúquer, 2n Falla Plaça de l'Ajuntament i 1er Falla Poble Vell); en futbet femení (4t Falla Sucro, 3r Falla El Portal, 2n Falla Poble Vell i 1r Falla Xúquer); en Futbet infantil (4t Falla 18 de juliol, 3r Falla Via del Materal, 2n Falla Bernat Alinyo i 1r Falla Sucro); en Frontó (4t Falla Plaça Cervantes, 3r Falla Via del Materal, 2n Falla Sucro i 1r Falla Ronda País Valencià); en Pàdel (4t Falla Tro i Flama, 3r Falla Sucro, 2n Falla Mercat i 1r Falla Che Collons); en Raspall (4t Falla Sucro, 3r Falla Xúquer, 2n Falla Xúquer i 1r Bernat Alinyo); en Raspall (4t Falla Sucro, 3r Falla Xúquer, 2n Falla Xúquer i 1r Falla Bernat Alinyo) i en la Volta a Peu categoria masculina (3r Falla Sucro, 2N Falla Plaça de l'Ajuntament i 1r Falla Bernat Alinyo) i en la categoria femenina ( 3r Falla Bernat Alinyo, 2n Falla Av. D'Espanya i 1r Falla Sucro).

  Pel que fa a la mostra de playbacks, el jurat va atorgar el primer premi a la Falla Av. 18 de Juliol, el segon a la Falla Av. d'Espanya i el tercer i quart premi a la Falla Poble Vell i a la Falla Xúquer, respectivament. En la categoria de solista infantil, el millor playback va ser el de la Falla Sol i Tarongers i com a finalista van triar l'actuació de la Falla Av. 18 de Juliol i en la categoria de solista major, el primer premi ha sigut per a la Falla Av. 18 de Juliol mentre que el finalista ha sigut el de la Falla Plaça de Cervantes.

  Quan al millor playback, un dels premis més esperats de la gala, en la categoria infantil el primer premi va ser per a la Falla Xúquer, el segon per a la Falla Ronda del País Valencià, el tercer per a la Falla Sucro i el quart per a la Falla Plaça Cervantes. En la categoria de majors, el primer premi fou per a la Falla Plaça Cervantes, el segon per a la Falla Av. 18 de Juliol, el tercer per a la Falla Mercat i el quart per a la Falla El Portal.

  El president de la Junta Local Fallera de Sueca, Vicent Llopis i l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, van aprofitar les seues intervencions per felicitar als guardonats i per reconèixer també l'esforç, l'entusiasme de tots aquells que han participat i s'han implicat en l'organització del concurs i els campionats. Ambdós van lloar també la germanor i la bona convivència que hi ha entre totes les comissions de Sueca.

  Subir