18 de septiembre de 2020 18/9/20

Sueca acull la primera edició de la Racer of rice

Sueca acull la primera edició de la Racer of rice - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Sueca acull la primera edició de la Racer of rice - (foto 2)
  Sueca acull la primera edició de la Racer of rice - (foto 3)

  El pròxim diumenge, 10 d’abril, la capital de la comarca de la Ribera Baixa serà escenari d’una divertida i desafiant prova esportiva apta només per als més valents.

  En ple cor del Parc Natural de l’Albufera, en el terme municipal de Sueca, dos amics Toni Alcañiz i Gustavo Selfa en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca i altres patrocinadors, han organitzat la primera edició de la Racer of rice, una prova que serà possible també gràcies a la implicació del Consell Agrari i la Comunitat de Regants de Sueca.

  El repte consistirà en una dura cursa de 8 quilòmetres, amb més de 15 obstacles, en la que es podrà participar de manera individual o amb equip, amb un mínim de quatre membres i el recorregut discorrerà al llarg de diferents trams d’asfalt, camps, pendents, fang i aigua.
  Els “racers” hauran de superar tots els obstacles, podent ajudar-se entre si, excepte els esportistes d’elit.

  L’organització manté la incògnita quan als obstacles però ja ha desvetllat que, entre ells, hi haurà enmig de l’itinerari una pista americana.

  L’eixida i la meta de la cursa estaran ubicades a la creu, al camí de la Muntanyeta dels Sants, on hi haurà també instal·lada una zona per als familiars dels participants i per tot aquell que vulga seguir i gaudir de l’esdeveniment amb ambient musical, pantalles gegants per seguir la prova i castells inflables per als més menuts.

  La competició serà de categoria absoluta i l’eixida dels esportistes d’elit serà de 9:00 a 9:45, en tandes de 40 racers cada 15 minuts. Tot seguit es donaran les eixides a la resta de participants.

  Els interessats en participar poden inscriure’s a la web www.cronorunner.com. Tots aquells que finalitzen la prova rebran la seua medalla de finisher.

  Subir