25 de febrero de 2020 25/2/20

S'obri el termini per presentar les sol•licituds d'ajudes i prestacions de Creu Roja

  Un any més, l'Ajuntament de Sueca col·labora amb Creu Roja en el procés de recollida de les sol·licituds d'ajudes i prestacions per a les famílies.

  La regidora de Serveis Socials, Noelia Sisteró, ha informat que des d'este dilluns, 1 de febrer i fins el proper 31 de març, està obert el termini per poder presentar les instàncies per acollir-se a este programa d'ajudes.
  Les instàncies es podran recollir a les dependències de Serveis Socials i al Registre d'Entrada del Departament d'Informació i Atenció Ciutadana (DIAC). Després s'hauran de lliurar degudament complimentades i amb tota la documentació necessària adjunta també al Registre d'Entrada del Departament d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sueca.

  En l'actualitat és Creu Roja, una de les grans operadores d'intervenció Social, qui s'encarrega de tramitar, valorar i resoldre directament les sol·licituds de les famílies. Des del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sueca, no obstant, es col·labora amb la difusió de la informació de la campanya i en la recollida de la documentació i les instàncies.

  El projecte es desenvolupa anualment. Concretament, enguany, es realitzarà la distribució d'aliments en tres fases, una per quadrimestre de l'any. Així, les dates que s'han previst aproximadament són: la primera fase al juliol de 2016, la segona al novembre de 2016 i la darrera al març de 2017.

   

  Subir