4 de marzo de 2021 4/3/21

Nova convocatòria del Concurs del cartell anunciador de la Setmana Santa de Sueca

  Des d'este divendres 15 i fins el pròxim divendres, 29 de desembre, estarà obert el termini per presentar els treballs a la nova convocatòria de l'Ajuntament de Sueca del Concurs per triar el cartell anunciador de la Setmana Santa de 2018. Com en les anteriors edicions, podran participar totes les persones que ho desitgen a títol personal, que hauran de ser els autors dels cartells, i es podran presentar un màxim de dos treballs originals i inèdits per participant. El guanyador rebrà un premi de 800€.

  El format del cartell haurà de ser de din-A3, tots els cartells es presentaran muntats en un suport rígid, que no serà mai més gros de 5 mm, sense relleus i la tècnica serà lliure. A més, es podrà presentar en format digital sempre que s'aporte una prova impresa i la seua resolució siga com a mínim de 300 x 300 píxels per polzada. Podran presentar-se també obres realitzades en format digital preparades ja per a dur a impremta, en este cas el participant haurà d'aportar una prova impresa de bona qualitat muntada sobre un suport rígid amb les especificacions tècniques pertinents al darrere (format, resolució, etc.), a més d'encarregar-se del transport (zip o disc dur extraïble).

  A més, hauran de portar obligatòriament el text SETMANA SANTA DE SUECA 2018. I s'haurà de reservar un espai per poder disposar els corresponents logotips de de l'Ajuntament de Sueca i la Junta Major de Confraries.

  Les sol·licituds per participar en el concurs es presentaran en el Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Sueca de 09:00 a 14:00 hores. I els treballs, que no aniran signats per l'autor i s'identificaran amb un pseudònim, es presentaran en suport paper i informàtic dins d'un sobre tancat, en el qual conste a la part exterior la inscripció "Concurs del cartell anunciador de la Setmana Santa 2018" i el pseudònim corresponent. A dintre d'este sobre hi haurà un altre sobre tancat més menut amb el mateix pseudònim a la part exterior, i que contindrà la següent documentació: document on conste el nom i cognoms de l'autor, DNI, domicili, codi postal, correu electrònic i telèfon de contacte, i declaració responsable segons model de l'annex II adjunt a esta convocatòria.

  El text complet de la convocatòria, la instància d'inscripció i la declaració responsable poden consultar-se i descarregar-se ja a la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca, a la secció d'anuncis o en el següent enllaç

  Subir