Dissabte passat es va disputar la que és la degana de les voltes a peu a Sueca

• Menuts i no tan menuts disfrutaren corrents en les proves organitzades per l’AMPA del col•legi Luis Vives

Dissabte passat es va disputar la que és la degana de les voltes a peu a Sueca - (foto 2)

34 anys ve celebrant-se ja a Sueca la Volta a Peu que organitza l’Associació de Mares i Pares del col•legi Luis Vives. Es tracta de la cursa més antiga de quantes es celebren cada any al poble.

A les 10 del matí començaren a disputar-se les primeres proves, reservades als més menudets. Poc després de les 11 es va donar l’eixida a l’absoluta, que constava d’un recorregut de 5.200 metres.

En categoria Menudets femení, la vencedora fou Paula Collantes, del col•legi Luis Vives, mentre que en Menudets masculí el més ràpid en creuar la línea de meta va ser Iker Santamatilde, també del col•legi Luis Vives.

Pel que fa a categoria prebenjamí, en xiquetes es va imposar Amaia Enamorada, del club Corriols, i en xiquets Vicent Beltran, de les Escoles Carrasquer.

Patricia Pérez, del col•legi Luis Vives, fou la primera en benjamins. En xics, el vencedor va ser Marc Capellino, del Club Atletisme Sueca.

En categoria aleví els més ràpids foren Alba Soler, de Corriols, en xiques, i Pablo Mora, del col•legi Luis Vives, en xics.

Maya Loredana, del Club Atletisme Sueca, va ser la millor en infantils, mentre que en xics es va imposar Édgar Carmona, del col•legi Luis Vives.

Ja en categoria cadet, Raquel Ortells i Eric García, els dos del col•legi Luis Vives, foren els vencedors.

En categoria absoluta, el podi femení estigué format per Alice Rebull, de l’equip Cronorunners, com a guanyadora; Blanca Fuentes, dels Corriols, va ser segona; i Anabel Vela, tercera.

En xics, el guanyador va ser Nacho Serrano, del club Cronorunners, que va creuar la meta per davant de Carles Micó, del CC Peus Quets, i Carlos Alcañiz, de l’Alcúdia.

L’any 2015, la Volta a Peu del col•legi Luis Vives complirà l’edició número 35.