3 de marzo de 2021 3/3/21

L'Ajuntament de Sueca millora el seu dispositiu urbà d'informació al ciutadà

L'Ajuntament de Sueca millora el seu dispositiu urbà d'informació al ciutadà - (foto 1)

  L'Ajuntament de Sueca ha estat instal·lant al llarg dels últims dies nous panells informatius per millorar l'accés de la ciutadania a la informació pública en els carrers de la ciutat. El nou mobiliari urbà servirà de suport per publicitar les iniciatives i les convocatòries municipals, però també les activitats organitzades pels veïns, entitats cíviques, col·lectius i associacions locals.

  En total s'han instal·lat setze panells, huit vitrines per als anuncis municipals i altres huit punts d'expressió lliure. Estos últims estaran a la disposició de la ciutadania, que podrà fer-los servir per penjar cartells o qualsevol altre document per informar de les seues activitats a la resta de la població.

  La ubicació dels panells s'ha decidit amb el criteri que la informació arribe a tots els ciutadans. D'esta manera, s'ha cuidat especialment el repartiment dels nous suports al llarg i l'ample de tota la ciutat, fent coincidir la seua ubicació, en molts casos, amb espais de pública concurrència. La distribució concreta és:

  Vitrines anuncis municipals

  Pavelló Poliesportiu "Les oliveretes"
  Jutjats de Sueca
  Biblioteca Municipal
  Passeig de l'Estació
  Centre de Salut
  Casal Jove
  Tourist Info (Mercat Municipal La Plaça)
  Ronda del Cabanyal (enfront de la parròquia de Fàtima)

  Punts d'expressió lliure

  Placeta del convent
  Jardins del Sequial
  Passeig de l'Estació
  Plaça de l'Ajuntament
  Centre de Salut
  Plaça del Portal de Cullera
  Pavelló Poliesportiu Cobert
  Ronda del Cabanyal (enfront de la parròquia de Fàtima)

  El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Masó, ha explicat que amb esta mesura es pretén també millorar la imatge de la ciutat, evitant que s'encolen cartells a les parets d'edificis, al mobiliari urbà, fanals, etc. El titular de l'àrea ha apel·lat també a l'ús responsable dels nous taulells, d'esta manera ha enumerat una sèrie de recomanacions, tot convidant a la ciutadania a fer un ús racional de l'espai disponible, col·laborar i facilitar la retirada dels cartells caducats, evitar l'ús de materials adhesius permanents o agressius i respectar els cartells, evitant tapar aquells que no han caducat.

  El titular de l'àrea ha apuntat també que es valorarà instal·lar nous panells, pròximament, per tal de garantir que la informació arribe a tots els veïnats, al major nombre possible de ciutadans.

  Subir