1 de marzo de 2021 1/3/21

Joves CreActius de la Ribera Baixa

  L'Ajuntament de Sueca és un dels consistoris participants en la mostra multidisciplinar “Joves CreActius de la Ribera Baixa”. El programa, impulsat pel municipi de Corbera fa tres anys, busca expandir-se en tota la comarca amb l'objectiu de dotar als joves d'una plataforma que done cabuda a totes les disciplines i on puguen plasmar-se totes les seues inquietuds.

  La convocatòria respon a un dels nous projectes dirigits a la joventut de la comarca, coordinats per la Mancomunitat de la Ribera Baixa i l'IVAJ, l'Institut Valencià de la Joventut, amb l'objectiu d'aconseguir una actuació intermunicipal pel que fa a les polítiques i els projectes de joventut.

  L'objectiu és promoure, donar suport, exposar i donar cabuda a totes les manifestacions artístiques, més enllà de les plàstiques, així cabran també perfomances i totes aquelles propostes relacionades amb la fotografia, disseny gràfic, audiovisual, composició musical, dansa, creació teatral i literària, i alhora també tots aquells projectes personals que demostren la capacitat d'emprenedoria activa dels joves dins del món professional o dels seus estudis i recerques.

  El regidor de Joventut, Xavier Masó, ha volgut encoratjar a tots els joves suecans a participar en esta convocatòria. “Joves CreActius és una plataforma perfecta per donar a conéixer la creació i el treball de les generacions joves més enllà de les fronteres locals. Estem convençuts que esta iniciativa serà una bona mostra de la qualitat i la quantitat d'idees originals dels joves riberencs” ha afegit i ha continuat “des de Sueca, a nivell local, ja treballem vora 15 anys amb este objectiu des de l'Espai Jove. Joves CreActius serà una  trampolí per tots estos joves que podran donar a conéixer el seu treball ara també al públic de tota la comarca”.

  Podran participar en les jornades tots els joves de la Ribera Baixa, entre 16 i 35 anys, que  senten motivació per la seua vessant creativa i activa. Per qüestions d'organització, però, la mostra multidisciplinar admetrà fins un màxim de 30 propostes per convocatòria anual, entre els projectes individuals i col·lectius. En cas de formalitzar-se més de 30 sol·licituds de participació, la Mancomunitat es reserva el dret a la selecció dels treballs admesos, atenent sobretot a criteris de diversitat disciplinar.

  Per a  participar en esta convocatòria, que no comportarà remuneració econòmica, caldrà formalitzar la sol·licitud d'inscripció al Casal Jove de Sueca, en horari de 18 h. a 22 h., fins el dilluns 31 de juliol.

  Una vegada finalitzat el termini, l'organització es posarà en contacte, durant el mes de setembre, amb les persones participants per convocar-los a la reunió pertinent amb l'objectiu d'acordar el calendari artístic i el format final de la mostra.

  Subir